Welkom op de website van Blacksmith-TB de middeleeuwse smederij uit Bad Bentheim Duitsland. Voortgevloeid uit mijn jarenlange werkervaring in de metaalbranche en mijn interesses in de middeleeuwen.

Ik maak vooral zoals u al vermoedt middeleeuwse gebruiksvoorwerpen, van boerenwerktuigen tot wapens, van kandelaar tot belegeringswapens en van braadpan tot harnasdelen. Daarnaast doe ik ook veel aan harnasreparatie. Alle producten die worden geleverd zijn gesmeed door mijzelf of een van mijn leerlingen op authentieke wijze. Hierdoor is elk product uniek. We werken tijdens de evenementen met een authentieke middeleeuwse smederij. De smederij is door mijzelf nagebouwd naar een laat 14de eeuwse smederij.

Wilt u de smederij in actie zien? Neem een kijkje bij de foto's of kom langs op een van de evenementen in onze agenda, daar kunt u de smederij in het echt bezichtigen.

Mocht u verder nog vragen hebben over het smeden, of de smederij voor een evenement willen boeken?

Neem dan contact op via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook kunt u contact leggen via Facebook waar ook het laatste nieuws over evenementen staat.